Top

Matcha

BIOLOGISCHE MATCHA


Aroma
: fris en verwikkend.


Smaak
: welgevormde, gebalanceerde umami.


Het verhaal
: deze matcha wordt gemalen in een stenen molen, en dit met de grootste zorg. Het wordt gemaakt van een speciale blend van first flush Tencha. Voor de pluk worden de plantages gedurende 20 dagen afgedekt, waardoor de melkachtige, shiny groene kleur van deze hoogwaardige matcha ontstaat. 

De matcha kotobuki komt uit Kagoshima, Kirishima, in de buurt van Uji, Kyoto. Het is een single estate matcha, wat wil zeggen dat de blaadjes gebruikt om deze matcha te maken, allemaal van dezelfde plantage komen, en dus niet worden geblend met goedkopere, minderwaardige blaadjes. Enkel first flush (eerste pluk) tencha wordt gebruikt. 


Samenstelling
: biologische matcha

Bereidingswijze:
- Verwarm 100ml water tot 80°C
- Voeg 1/3 theelepel matcha poeder toe
- Klop op met een kwast of een vinaigrette klopper

Ceremonial Matcha - 100g - BIO
Nieuw
Ceremonial Matcha - 30g - BIO
Nieuw
Culinary Matcha - 100g - BIO
Nieuw

Culinary Matcha - 100g - BIO

€ 29,90
Culinary Matcha - 50g - BIO
Nieuw

Culinary Matcha - 50g - BIO

€ 15,90